Ανακοινωσεις – Νεα του Σχολειου μας

Ενισχυτική διδασκαλία

Αγαπητοί Γονείς/ Κηδεμόνες,
Σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται να λειτουργήσουν κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας μαθητών/τριών Γυμνασίου για το σχολ. έτος 2018-2019 στα εξής μαθήματα:

Παρελάσεις

H Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου συγχαίρει τους μαθητές και μαθήτριες που αντιπροσώπευσαν το Γυμνάσιο μας στις παρελάσεις της 20ης και 28ης Οκτωβρίου

Γιορτή 28ης Οκτωβρίου 2018

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 8:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η καθιερωμένη γιορτή για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Ευρωπαϊκή διάκριση στο μάθημα των Γερμανικών

Για ακόμη μία φορά το μάθημα των Γερμανικών στο σχολείο μας αναγνωρίζεται στο Υψηλότερο Ευρωπαϊκό Επίπεδο και βραβεύεται με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας «για την τελειότητα της εργασίας» “Die Kulturbrücke” Γέφυρες Πολιτισμού.

Εκλογές Μαθητικών Κοινοτήτων

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη 15μελούς Συμβουλίου του 3ου Γυμνασίου. Οι εκλογές έγιναν κανονικά και σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας Μαθητικών Κοινοτήτων.

Ενημερωτική συνάντηση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας, η καθιερωμένη -πλέον- ενημέρωση γονέων των μαθητών της Α΄ τάξης από τους διδάσκοντες καθηγητές.

Αγιασμός νέας σχολικής χρονιάς 2018-19

Άρχισε σήμερα, με τον καθιερωμένο αγιασμό από τους Ιερείς της ενορίας μας, Πατέρες Κυριακό και Απόστολο Χατζηδήμου και τη διανομή των βιβλίων η νέα σχολική χρονιά, γεμάτη με όμορφες προσδοκίες, όνειρα και επιθυμία για έργο και αληθινή πρόοδο!