Ανακοινωσεις – Νεα του Σχολειου μας

Θερινή λειτουργία του Γυμνασίου

Κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου το Σχολείο θα παραμένει ανοικτό κάθε Τετάρτη από τις 08:30 π.μ. μέχρι τις 13:30 μ.μ.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Ενημέρωση ιστοσελίδας

Οι σελίδες «Πληροφορίες για Γονείς και Μαθητές», «Οργάνωση και Λειτουργία Γυμνασίων» και  «Για Εκπαιδευτικούς» είναι ενημερωμένες μετά τις πρόσφατες αλλαγές στο νομικό πλαίσιο που διέπει τα θέματα φοίτησης, αξιολόγησης και οργάνωσης των Γυμνασίων και τις πρόσφατες αλλαγές στις αναθέσεις των εκπαιδευτικών.

Θεματική εβδομάδα

Πραγματοποιήθηκε η θεματική εβδομάδα στο Γυμνάσιο μας με άξονες Διατροφή και ποιότητα ζωής, Πρόληψη εθισμού και εξαρτήσεων, Έμφυλες ταυτότητες, Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική Ασφάλεια, με πληθώρα εισηγητών και επιμέρους εισηγήσεων.

Εορτασμός 25ης Μαρτίου

Με κάθε λαμπρότητα γιορτάστηκε η διπλή γιορτή της 25ης Μαρτίου στο 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών.

Τετραήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα και στο Ναύπλιο

Επιλογή και κατακύρωση Τουριστικού Πρακτορείου για την πραγματοποίηση τριήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών στην Αθήνα και στο Ναύπλιο από Πέμπτη 03-05-2018 έως και Κυριακή 06-05-2018.  Ακολουθεί η πράξη επιλογής

Αγώνες Επιχειρηματολογίας και Αυθόρμητου Λόγου

Την Πέμπτη 08 Μαρτίου το 3ο Γυμνάσιο έβαλε τα καλά του για να υποδεχθεί πάνω από εκατό  μαθητές-τριες απ’ όλα τα Γυμνάσια του Νομού που συμμετείχαν στη διεξαγωγή των Αγώνων Επιχειρηματολογίας και Αυθόρμητου Λόγου 2018.

“Στην σκιά των Αστεριών”

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια εκδήλωση Φυσική Αγωγής του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών.