Διακρισεις – Συμμετοχες

Διεθνής υποτροφία (IPP) μαθήτριας μας στα Γερμανικά

Διεθνής υποτροφία (IPP) xορηγήθηκε στην Αγγελική Βουλκούδη μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στη γερμανική γλώσσα την οποία διδάσκει η Κατερίνα Προδρομίδου

Σχολικοί αγώνες

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρει τους μαθητές και μαθήτριες που στελέχωσαν τις ομάδες Μπάσκετ, Ποδοσφαίρου και Βόλευ και μας αντιπροσώπευσαν άξια καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στους αντίστοιχους σχολικούς αγώνες.

Έκθεση Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας

Την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη χρονιά η «Έκθεση Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας» για τα σχολεία της περιοχής Γιαννιτσών – Κρύας Βρύσης.

Συμμετοχή στο 10ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Την Πέμπτη 19-4-2018 το σχολείο μας συμμετείχε στο 10ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας – ΝΟΗΣΙΣ.

Παρέλαση 20ης Οκτωβρίου 2017

Ο εορτασμός της επετείου της απελευθέρωσης της πόλης μας άρχισε με τη δοξολογία που εψάλη στην Μητρόπολη και την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τη Διευθύντρια μας κ.Χλαπουτάκη Έλισάβετ.

«Καινοτομίες στο 9ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής»

Οι μαθητές/τριες του 3ου Γυμνάσιου Γιαννιτσών με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Προδρομίδου Κατερίνας, καθηγήτρια Γερμανικής γλώσσας και Τελίδου Ωραιοζήλης, καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας συμμετείχαν στο 9ο Μαθητικό Συνέδριο

Πανελλαδική πρωτιά από το Συμβούλιο της Ευρώπης

Πανελλαδική πρωτιά από τις καθηγήτριες του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών κ. Προδρομίδου Κατερίνα, καθηγήτρια Γερμανικής γλώσσας και κ.Τελίδου Ωραιοζήλη, καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας για την πιο καινοτόμο εκδήλωση στην Ελλάδα για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2016.