Εγκαταστάσεις

Το κτίριο του σχολείου μας είναι διόρωφο. Στον ισόγειο όροφο φιλοξενείται το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Γιαννιτσών, ενώ το 3ο Γυμνάσιο καταλαμβάνει τον 1ο και τον 2ο όροφο του κτιρίου. Οι εγκαταστάσεις και οι υποδομές πληρούν τις προδιαγραφές μεγέθους, πλήθους, ασφάλειας και λειτουργικότητας, που απαιτούνται από ένα σχολικό οικοδόμημα στο οποίο που δύνανται να φοιτήσουν πάνω από 300 μαθητές. Υπάρχουν αίθουσες διδασκαλίας, βιβλιοθήκη, δύο γραφεία για τους διδάσκοντες, γραφείο Διευθυντή/ντριας και γραφείο Υποδιευθυντή/ντριας – Γραμματείας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, δύο αίθουσες προβολών – σεμιναρίων, αίθουσα μουσικής, εργαστήρια Πληροφορικής και Φυσικών επιστημών, αίθουσες των Τμημάτων Ένταξης, αίθουσα Τεχνολογίας, κυλικείο, και φυσικά, ευρύχωρα και καθαρά αποχωρητήρια μαθητών και εκπαιδευτικών.

Δεξιά, μια αντιπροσωπευτική αίθουσα διδασκαλίας χωρητικότητας 28 μαθητών/τριών. Υπάρχουν 12 αίθουσες στο σχολικό κτίριο, τέσσερις από τις οποίες είναι εξοπλισμένες με διαδραστικό σύστημα διδασκαλίας.

Αίθουσα Διδασκαλίας Φώτο 1

Αίθουσα Διδασκαλίας
Φώτο 1

Αίθουσα Διδασκαλίας Φώτο 2

Αίθουσα Διδασκαλίας
Φώτο 2

Βιβλιοθήκη Φώτο 1

Βιβλιοθήκη
Φώτο 1

Βιβλιοθήκη Φώτο 2

Βιβλιοθήκη
Φώτο 2

Αριστερά, η Βιβλιοθήκη του Σχολείου μας. Στην αίθουσα υπάρχει επίσης διαδραστικό σύστημα διδασκαλίας, αλλά και αρκετοί σταθμοί εργασίας Η/Υ από το παλιό εργαστήριο Πληροφορικής.
Το γραφείο της Διευθύντριας του σχολείου μας, κ. Ελένης Πισμίση και ο χώρος της Γραμματείας, με τα γραφεία του Υποδιευθυντή κ. Ευάγγελου Τσάνη και της καθηγήτριας μας, κ. Σοφίας Βακάλη.

Γραφείο Διευθύντριας

Γραφείο Διευθύντριας

Γραμματεία

Γραμματεία

Γραφείο Διδασκόντων

Γραφείο Διδασκόντων Νο1

Γραφείο Διδασκόντων Νο2

Γραφείο Διδασκόντων Νο2

Το σχολείο διαθέτει μια μεγάλη, κλιματιζόμενη αίθουσα για τους εκπαιδευτικούς, στην οποία λαμβάνουν χώρα οι συνεδριάσεις του Συλλόγου Διδασκόντων, ενώ διαθέτει επαρκή αριθμό γραφείων και φοριαμών. Επιπλέον, χρησιμοποιείται ένας δεύτερος, μικρότερος χώρος, που καλύπτει ανάλογες ανάγκες των εκπαιδευτικών.
Η αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου μας (180 τ.μ.), έχει χωρητικότητα 300 ατόμων και χρησιμοποιείται ως χώρος εκδηλώσεων και σχολικών εορτών. Διαθέτει ηχητική και μικροφωνική εγκατάσταση, ενώ η μεγάλη κεντρική σκηνή επιτρέπει τη διοργάνωση βραβεύσεων, ομιλιών, μουσικών και θεατρικών παραστάσεων.

Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Φώτο 1

Πολλαπλών Χρήσεων
Φώτο 1

Πολλαπλών Χρήσεων Φώτο 2

Πολλαπλών Χρήσεων
Φώτο 2

Προβολών και Σεμιναρίων

Προβολών και Σεμιναρίων

Αίθουσα Προβολών

Αίθουσα Προβολών

Η αίθουσα Προβολών και Σεμιναρίων διαθέτει διαδραστικό σύστημα παρουσιάσεων, είναι κλιματιζόμενη και φιλοξενεί σεμινάρια και ημερίδες. Η σκοτεινή αίθουσα Προβολών χωρητικότητας 30 ατόμων, διαθέτει σύγχρονο προβολικό και μεγάλη οθόνη προβολής 120 ιντσών.
Το εργαστήριο Πληροφορικής διαθέτει 12 σύγχρονους σταθμούς εργασίας και προβολικό μέσο που διευκολύνει τη διδασκαλία. Το εργαστήριο Φυσικών Επιστημών είναι επαρκώς εξοπλισμένο, ευρύχωρο και φωτεινό.

Εργαστήριο Πληροφορικής

Εργαστήριο Πληροφορικής

Εργαστήριο Φ.Ε.

Εργαστήριο Φ.Ε.

Αίθουσα Μουσικής

Αίθουσα Μουσικής

Αίθουσα Προβολών και Σεμιναρίων

Τμήματα Ένταξης

Αν και μικρή, η αίθουσα Μουσικής πλημμυρίζει με ήχους, μελωδίες και ρυθμούς (στη φώτο το πιάνο μας). Δίπλα, απεικονίζεται μία από τις τέσσερις αίθουσες των Τμημάτων Ένταξης, που φιλοξενεί μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.