Εικαστικές δημιουργίες

Φέτος, το μάθημα των εικαστικών γίνεται πιο ενδιαφέρον από ποτέ! Οι μαθητές-τριες του Γυμνασίου μας , με διάθεση και φαντασία, φτιάχνουν έναν δικό τους κόσμο από χαρτί, υλικά και χρώματα!
Εμπνευσμένοι οι μαθητές-τριες κατασκευάζουν πανέμορφες δημιουργίες με τη βοήθεια της Εικαστικού κ. Λιαλιαμπίδου Καίτης.
Το αποτέλεσμα είναι ένα «ταξίδι» στη φαντασία με εκπληκτικά αποτελέσματα!
Μπράβο στα παιδιά για τη σκληρή δουλειά και αφοσίωσή τους και φυσικά στην εκπαιδευτικό κ. Λιαλιαμπίδου που τους εμπνέει, καθοδηγεί και εμψυχώνει, ωθώντας τους να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και τις ευαισθησίες τους!
Σημειώνεται ότι επιλεγμένα έργα των μαθητών-τριών μας θα εκτεθούν (για πρώτη φορά) στην Πινακοθήκη της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης με θέμα «Αναδημιουργώ ανακυκλώνοντας” στην οποία θα συμμετέχουν δεκάδες εικαστικοί εκπαιδευτικοί και εκατοντάδες σχολεία από τη Θεσσαλονίκη και ορισμένες πόλεις της Β. Ελλάδας. Έτσι τα παιδιά μας, μέσα από τη μοναδική παγκόσμια και πολυεπίπεδη γλώσσα της Τέχνης, θ’ ανοίξουν παράθυρα στην ψυχή τους και θα συγκινήσουν τους επισκέπτες της Έκθεσης.
Τα έργα των μαθητών θα είναι σχέδιο ή ζωγραφική σε χαρτί του μπλοκ ή Α4 με ελεύθερα υλικά που χρησιμοποιούνται στα σχολεία (κάρβουνο, ακουαρέλες, τέμπερες ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, κηρομπογιές), κολλάζ και τρισδιάστατες κατασκευές με εύχρηστα υλικά (χαρτογλυπτική κλπ).
Καλή επιτυχία!

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg
29.jpg
Print Friendly, PDF & Email