Έκθεση Τεχνολογίας

Η Έκθεση τεχνολογίας του Σχολείου μας πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου μας μετά από εισήγηση των καθηγητών κ. Νιφόρου Όλγας και κ. Παπαδόπουλου Χρήστου.

Στην έκθεση Τεχνολογίας παρουσιάστηκαν έργα – ατομικές κατασκευές – εργασίες των μαθητών του Σχολείου που πραγματικά θα αποσπάσουν το θαυμασμό όλων. Κατά τη διάρκεια λειτουργίας της, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς επισκέφθηκαν την έκθεση και είδαν από κοντά τα εκθέματα.

Οι οργανωτές της έκθεσης κα. Νιφόρου Όλγα και κ. Παπαδόπουλος Χρήστος σε σχετική ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής: «Πραγματοποιούμε την Έκθεση Τεχνολογίας των μαθητών μας που απεικονίζει τις προσπάθειες τους στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας. Επιτρέψτε μας να τονίσουμε ότι το μάθημα της Τεχνολογίας διαδραματίζει έναν σημαντικότατο παιδαγωγικό ρόλο καθώς προσφέρει ευκαιρίες ανάδειξης της πολλαπλής νοημοσύνης. Δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές να αξιοποιήσουν τις επιμέρους κλίσεις, τα ενδιαφέροντα, τις εμπειρίες και τις δεξιότητές τους. Το επίπεδο των εκθεμάτων φέτος είναι πάρα πολύ υψηλο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.”

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Print Friendly, PDF & Email