Σχολές Γονέων Νομού Πέλλας

sxoliGonewnΕνημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης δια του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θέτει σε λειτουργία σε όλους τους νομούς της χώρας Σχολές Γονέων. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης, σε μελλοντικούς γονείς, γονείς ατόμων με ειδικές ανάγκες, εκπαιδευτικούς, ενήλικες τρίτης ηλικίας, ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Δελτίο Τύπου του ΥΠΑΙΘ.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα Σχολών Γονέων απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης (πατήστε στον σύνδεσμο για να δείτε την αίτηση). Τα τμήματα τίθενται σε λειτουργία με την εγγραφή τουλάχιστον 20 ατόμων.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε είτε στη Διεύθυνση του σχολείου μας (υπόψη κ. Πισμίση Ελένης, τηλ. 2382022576, καθημερινά), είτε στην Υπεύθυνη Σχολής Γονέων Ν. Πέλλας, κ. Μπατζάκα Κωνσταντίνα (τηλ. 6973827246, ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα και Τρίτη 10:00-14:00).

Print Friendly, PDF & Email