Τσικνοπέμπτη

Σήμερα η Πέμπτη ήταν μια καθημερινή, εργάσιμη, σχολική ημέρα. Τα μαθήματα τις τρείς πρώτες ώρες πραγματοποιήθηκαν κανονικά, ενώ για το υπόλοιπο της ημέρας το Δεκαπενταμελές Μαθητικό Συμβούλιο ζήτησε να γίνει τρίωρη συνέλευση των μαθητών.
Μετά το πέρας της συνέλευσης, με τη συνδρομή του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας, γιορτάστηκε η Τσικνοπέμπτη, τηρώντας το έθιμο πριν τη Σαρακοστή.
‘Ετσι γονείς, με τη βοήθεια του 15 μελούς μαθητικού συμβουλίου, ανέλαβαν να στήσουν τις ψησταριές, πλημμυρίζοντας την ατμόσφαιρα του σχολείου μας με λαχταριστές μυρωδιές από νοστιμότατα σουβλάκια, κ.λ.π.
Βέβαια το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, αφού το πρωί πληροφορηθήκαμε τον άδικο και ξαφνικό χαμό του πρώην μαθητή μας Ταρινίδη Αντώνη σε τροχαίο, γι’ αυτό και δεν υπήρχαν ούτε μουσικές, αλλά ούτε έκδηλη διάθεση κεφιού, χορού και τραγουδιού από όλους (χαρακτηριστικά των προηγούμενων ετών).
Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων, όχι μόνο για τα χρήματα που διέθεσαν, αλλά κυρίως για το χρόνο και τον κόπο τους, προκειμένου να χαρίσουν στους μαθητές μας μια ακόμη ευχάριστη σελίδα στο βιβλίο των αναμνήσεων τους.

tsikno_1.jpg
tsikno_2.jpg
tsikno_3.jpg
tsikno_4.jpg
tsikno_5.jpg
tsikno_6.jpg
tsikno_7.jpg
tsikno_8.jpg
tsikno_9.jpg
tsikno_10.jpg
tsikno_11.jpg
tsikno_12.jpg
tsikno_13.jpg
tsikno_14.jpg
tsikno_15.jpg
tsikno_16.jpg

Print Friendly, PDF & Email