Σχολικοί αγώνες Αυθόρμητου Λόγου

Mεγάλη διάκριση απέσπασε το Γυμνάσιο μας στην παρθενική, πρώτη συμμετοχή του στους Σχολικούς Αγώνες Αυθόρμητου Λόγου Ν.Πέλλας που πραγματοποιήθηκαν στα Γιαννιτσά από την ΔΔΕ Πέλλας.

Η μαθήτρια της Γ’τάξης Σταυρούλα Σερέτη κατέκτησε τη δεύτερη θέση (αργυρό μετάλλιο) μεταξύ 45 συναγωνιζομένων μαθητών-τριων από όλα τα σχολεία του Νομού. Η απαιτητική πολύωρη δοκιμασία ξεκίνησε το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε δε σε δύο φάσεις: στην πρώτη (προκριματικοί), όπου διαγωνίσθηκαν όλοι οι μαθητές και στην δεύτερη (τελικός) όπου προκρίθηκαν οι 6 φιναλίστ, που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία.

Η λέξη που δόθηκε στους υποψηφίους για ανάλυση και αφήγηση για τους μεν προκριματικούς ήταν η “θάλασσα” για το δε τελικό η φράση “Άν μπορούσα τον κόσμο ν’ άλλαζα θα…”.

Το τελικό αποτέλεσμα, η  κατάκτηση του 2ου βραβείου από τη Σερέτη Σταυρούλα κρίθηκε πραγματικά με ελάχιστη διαφορά στη βαθμολογία  από την μαθήτρια που κέρδισε την πρώτη θέση. Αλλά και οι υπόλοιποι  μαθητές που εκπροσώπησαν το σχολείο μας (Τομπουλίδης Ρωμανός, Ζορμπά Κατερίνα, Γκιντσούδη Σοφία, Σαλτσίδου Ελένη, Νικολαίδης Νίκος, Χατζηιωάννου Παναγιώτης) κατά γενική ομολογία των κριτών και του Προεδρείου των Αγώνων άφησαν άριστες εντυπώσεις για την ευγλωττία τους, τη μεστή και πλούσια έκφραση, την άνεση και αυτοπεποίθηση στην επικοινωνία τους. Δέχθηκαν δε τα συγχαρητήρια της Σχολικής Συμβούλου κας Δανιηλίδου και όλων των καθηγητών γιατί, αν και πρωτάρηδες στους αγώνες, ξεχώρισαν από  τους περισσότερους διαγωνιζόμενους για την πολύπλευρη παρουσίαση του θέματος που τους δόθηκε.

Θερμά  συγχαρητήρια όμως αξίζουν και οι καθηγήτριες του Γυμνασίου μας κ. Ιωαννίδου Ανθούλα και Παρασκευά Παρασκευή που επωμίστηκαν το απαιτητικό βάρος της προετοιμασίας  των παιδιών.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
Print Friendly, PDF & Email