Στο σχολείο μας ο καθηγητής του Α.Π.Θ. Μπένος Αλέξης

Μετά από πρωτοβουλία των καθηγητριών Προδρομίδου Κατερίνας και Τελίδου Ροζίτας και αντίστοιχης πρόσκλησης του σχολείου μας, επισκέφτηκε το γυμνάσιο μας ο καθηγητής Κοινωνικής Ιατρικής του Α.Π.Θ.και ειδικός στην αγωγή υγείας και πρόληψη τροχαίων κος Μπένος Αλέξης και μίλησε με γλαφυρό τρόπο, στους μαθητές όλων των τάξεων αλλά και στο σύλλογο Διδασκόντων για το θέμα της πρόληψης των τροχαίων.
Όλοι παρακολούθησαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την εξαιρετική ομιλία του εξειδικευμένου καθηγητή και αποκόμισαν γνώσεις που μπορούν άμεσα να τους φανούν χρήσιμες. Ειδικότερα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα παιδιά της γυμνασιακής ηλικίας κυκλοφορούν σε συντριπτικό ποσοστό πεζά και με ποδήλατο στους δρόμους των οικισμών τους, αλλά ακόμη και στους επαρχιακούς δρόμους της περιοχής τους. Επομένως η κυκλοφοριακή αγωγή και η πρόληψη τροχαίων χαρακτηρίζεται σαν «η απαραίτητη γνώση» που έχει άμεση σχέση με την υγεία και την αρτιμέλεια τους.
Ο κος Μπένος στο τέλος του ζωντανού διαλόγου με το κοινό, εισέπραξε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από τους μαθητές αλλά και τους καθηγητές μας, που τελικά αντανακλούσε στην επιτυχία της παρουσίασής του.
Tον ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη του και την υπομονή του!

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg

Print Friendly, PDF & Email