Πρωταθλητές σε Μπάσκετ και Βόλεϋ

Πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες «αθλοπαιδειάς» 2015-16! Μαζί με το φινάλε της σχολικής περιόδου έφτασαν στο τέλος και οι αθλητικές δραστηριότητες των Γυμνασίων για την φετινή περίοδο (επιπλέον διαβάστε το συγκινητικό άρθρο του Θεολόγου Σερέτη).
Πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες «αθλοπαιδειάς» για το μπάσκετ αγοριών και βόλευ κοριτσιών όπου το Γυμνάσιο μας για ακόμα μια φορά διακρίθηκε τιμώντας την αθλητική του παράδοση.
Κατέκτησε την 1η θέση στο μπάσκετ αγοριών και τη 1η στο βόλευ κοριτσιών (με τριπλές ισοβαθμίες άλλων δύο Γυμνασίων). Συγχαρητήρια λοιπόν για ακόμα μία φορά στα παιδιά που μας έκαναν υπερήφανους!
Για την διεξαγωγή των αγώνων χρειάστηκε η βοήθεια όλων των συναδέλφων καθηγητών Φυσικής Αγωγής των σχολείων που πήραν μέρος στους αγώνες, καθώς και η στήριξη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής ΔΔΕ Πέλλας.
Ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κος Κουρσαράκος Δημήτριος συγχαίρει τους συμμετέχοντες μαθητές-αθλητές και εκπαιδευτικούς Φυσ. Αγωγής για την άψογη αθλητική και αγωνιστική συμπεριφορά που επέδειξαν καθ΄όλη τη διάρκεια των αγώνων, κάτι που συνάδει με το πνεύμα που πρέπει να διέπεται ο σχολικός αθλητισμός.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

Print Friendly, PDF & Email