«Οποιος πεθαίνει σήμερα, χίλιες φορές πεθαίνει» – 25η Μαρτίου

Με μια προσεγμένη πατριωτική γιορτή που επιμελήθηκε ο εκπαιδευτικός κ. Χαχούδης Σταύρος, γιορτάστηκε φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου μας.
Πρώτοι οι καθηγητές, οι μαθητές αλλά και το Δ.Σ. των γονέων και κηδεμόνων αγκάλιασαν αυτή την εκδήλωση και η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά με κόσμο. Το αρμονικό ταίριασμα των τραγουδιών της χορωδίας και της ορχήστρας, τoυ χρονικού του ξεσηκωμού και των ποιημάτων, με την εκπληκτική ερμηνεία και την καθάρια φωνή των παιδιών, κατάφεραν να μας συγκινήσουν, να πλημμυρίσουν τις ψυχές μας με αισθήματα ανάτασης και εθνικής υπερηφάνειας. Το αυθόρμητο, ζεστό και ενθουσιώδες χειροκρότημα ήταν η καλύτερη αμοιβή για τους μαθητές και τον υπεύθυνο καθηγητή τους που οργάνωσαν και προετοίμασαν με μεγάλο κόπο και επιτυχία τη σχολική αυτή γιορτή.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές: κ. Χαχούδη Σταύρο και τους μαθητές-τριες:
Δαντσάκη Μαρία, Χατζηχρήστου Βιολέτα, Παπανικολάου Γεωργία, Νικολαίδη Νίκο,Χατζηιωάννου Παναγιώτη, Χυτούδη Γρηγορία, ,Φωτιάδου Σοφία, Τόσιου Χριστίνα,Καλαιτζίδη Κωνσταντίνο, Κουτούδη Δημήτρη, Καλαιτζίδου Χριστίνα, Ραμαντανίδη Αναστάσιο, Καρατζόγλου Σωκράτη, Κασερούδη Δήμητρα, Τσέλα Χριστίνα, Σαλονικίδου Ευαγγελία, Τζιόκα Χρυσάνθη, Χαρίτου Ελισσάβετ, Ρεβελτζή Ραφαηλία, Χατζηχρήστου Βιολέτα, Σωτηριάδη Ιωσήφ, Μπογιατζή Καλλισθένη,Σιδώρη Αντωνία, Μπαξεβάνου Ευγενία, Πασπαράκη Βασίλη, Χαχούδη Νίκο.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
Print Friendly, PDF & Email