Ομιλία του προέδρου του 15μελούς Παπαδόπουλου Φώτη

Ο λόγος του προέδρου του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του Γυμνασίου μας Παπαδόπουλου Φώτη στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της 13/5/15:

Αγαπητοί καθηγητές, γονείς και παιδιά.
Κάπου εδώ η γιορτή μας έφτασε στο τέλος της. Στη συνέχεια θα υπάρχει μουσική και θα περάσουμε στον μπουφέ. Πριν από αυτά όμως θα ήθελα να προσθέσω και εγώ σαν εκπρόσωπος όλων των μαθητών κάποια πράγματα. Αρχικά θα ήθελα εκ μέρους των μαθητών της τρίτης τάξης να ευχαριστήσω θερμά τους καθηγητές αλλά και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την πολύτιμη βοήθεια τους ολόκληρη την χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Πισμίση για την βοήθεια που μας έδειξε και για την άριστη συνεργασία που είχαμε. Θα θέλαμε, και λέω θέλαμε επειδή μιλάω για τον καθένα που ήρθε στην τετραήμερη εκδρομή να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κύριο Τσάνη, στον κύριο Κόλκα, στην κυρία Ιωαννίδου και στην κυρία Βακάλη οι οποίοι έμειναν ξύπνιοι 3 βράδια για να μας προσέχουν ώστε να περάσουμε εμείς ωραία. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν από τους πιο αγαπητούς δασκάλους, στον καθηγητή Φυσικής Αγωγής τον κ.Θεολόγη Σερέτη ο οποίος μας βοήθησε πάρα πολύ για την δημιουργία της γιορτής και όχι μόνο. Ευχαριστούμε τους καθηγητές οι οποίοι μας άφηναν κάποιες ώρες ελεύθερους για να κάνουμε την γιορτή. Τέλος και για να κλείσω με τις ευχαριστίες, ευχαριστούμε και όλους εσάς τους γονείς μας που ήσασταν δίπλα μας για να μας στηρίζετε και να μας συμβουλεύετε.
Τα 3 αυτά χρόνια ήταν σίγουρα από τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας. Μπορεί να υπήρξαν κόντρες μεταξύ μαθητών ή μεταξύ καθηγητών και μαθητών αλλά όλα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Στο κάτω κάτω όλα αυτά μαζί με τα αστεία και τις χαζομάρες που λέγαμε και κάναμε θα θυμόμαστε. Μόνο ελάχιστοι θα θυμούνται τι ήταν ο διαφωτισμός ή ποια είναι η εξίσωση δευτέρου βαθμού. Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα. Λύκειο, διάβασμα, άγχος και τελικά πανελλαδικές. Αλλά εμείς θα προσπαθούμε όπως προσπαθούσαμε και στο γυμνάσιο και λίγο παραπάνω ακόμα. Οπότε τι άλλο έμεινε παρά να πούμε καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το λύκειο.

 

Print Friendly, PDF & Email