Μαθηματικές Διακρίσεις

1. Συγχαίρουμε το μαθητή Τομπουλίδη Ρωμανό για την διάκρισή του στον 75ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό (Π.Μ.Δ.) στα μαθηματικά, «Ο ΘΑΛΗΣ», και την προκρισή του  στον επόμενο διαγωνισμό «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», που θα διεξαχθεί στις 17 Ιανουαρίου 2015.

2. Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών συγχαίρει τους μαθητές Χατζηγάγιο Χρήστο, Νικολαίδη Νικόλαο και Σαλτσίδου Ελένη για την διάκρισή τους στον Μαθηματικό Διαγωνισμό “Υπατία”.
Ο διαγωνισμός «ΥΠΑΤΙΑ» έχει τοπικό χαρακτήρα,  και συνδιοργανώνεται με τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας.. Αφορά μαθητές της Α΄ Γυμνασίου και διεξάγεται ταυτόχρονα με τον πανελλήνιο διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ» της ΕΜΕ για τις υπόλοιπες τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου. Στον φετινό διαγωνισμό πήραν μέρος μαθητές και από τον  Έβρο, την Κοζάνη, την Πέλλα την Πιερία και την Φλώρινα, με πρωτοβουλία των τοπικών παραρτημάτων της ΕΜΕ (Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία).
Όσοι διακρίθηκαν, θα διαγωνιστούν το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 στην επόμενη φάση (διαγωνισμοί «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» και «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ»).

1diakrisi12012015.JPG
2diakrisi12012015.JPG
3diakrisi12012015.JPG

Print Friendly, PDF & Email