Καλλιτεχνικές συμμετοχές

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν μαθητές και εκπαιδευτικούς για τις συμμετοχές τους σε καλλιτεχνικά δρώμενα που έλαβαν χώρα στην πόλη μας. Πιο συγκεκριμένα:

1) Συγχαίρουμε τους μαθητές Μπαφαλούκο Θεόδωρο (βιολί), Σωτηρίου Νίκο( μπουζούκι), Καρακίδη Πλάτωνα (κρουστά) και Ευσταθιάδη Γιώργο (τρομπόνι) για τις εξαιρετικές τους ερμηνείες στην μουσική εκδήλωση του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πέλλας την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016.

2) Συγχαίρουμε τους μαθητές μας Τομπουλίδη Ρωμανό, Καλαιτζίδου Κωνσταντίνα και Θεοδωράκογλου Μαρία που συμμετείχαν (χορεύοντας με το εφηβικό τμήμα του Εκπολιτιστικού Ομίλου Γιαννιτσών “Η Πέλλα” ) στην φανταστική εκδήλωση “Η Ελλάδα στον Μακεδονικό Αγώνα” που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο Πέλλας.
Συγχαίρουμε και τον καθηγητή μας Φωτιάδη Δημήτριο για τη συμμετοχή του (ως Πρόξενος Κορομηλάς) στο θεατρικό δρώμενο της παράστασης! Στον ρόλο του Παύλου Μελά εμφανίστηκε ο γνωστός ηθοποιός Λάκης Κομνηνός ο οποίος στο παρελθόν είχε ερμηνεύσει τον Ήρωα σε σχετική ταινία που άφησε εποχή σκορπώντας ρίγη συγκίνησης.

Συγχαρητήρια σε όλους!

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg

Print Friendly, PDF & Email