Εκλογή Διευθύντριας και Υποδιευθυντή

Διευθύντρια του σχολείου μας για τα επόμενα  δύο (02) χρόνια παραμένει η κ. Ελένη Πισμίση. Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19/06/2015, τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο της νυν Διευθύντριας και της χάρισαν την πρωτιά (ανάμεσα σε τρεις υποψηφίους). Σε όμοιες εκλογές που διεξήχθησαν την Δευτέρα 29/06/2015, επανεκλέχθηκε στη θέση του Υποδιευθυντή ο νυν Υποδιευθυντής κ. Ευάγγελος Τσάνης.

Η κα. Πισμίση εξέφρασε τη συγκίνηση για την επανεκλογή της, για ακόμα δύο χρόνια στο τιμόνι του Σχολείου μας, αναφέροντας ότι τα τελευταία χρόνια ήταν γεμάτα για την ίδια σε υπηρεσιακό και προσωπικό επίπεδο. Είχε ένα θερμό ευχαριστώ για όλους τους συναδέλφους με τους οποίους οι σχέσεις συνεργασίας οδήγησαν στην εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου, ευχαριστώντας τους για την αμέριστη συμπαράσταση τους, καλώντας τους να συνεχίσουν να δίνουν ώθηση στην πρόοδο του 3ου Γυμνασίου, ώστε να επιτελεί το σημαντικό εκπαιδευτικό ρόλο του. Υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να βελτιώσει τις όποιες ατέλειες και αδυναμίες της ξεκινώντας την καινούργια της θητεία με καλές προθέσεις επιζητώντας τη αγαστή συνεργασία όλων.

Λίγα λόγια και για τον υποδιευθυντή μας κ. Ευάγγελο Τσάνη:
Στην κιβωτό της εκπαιδευτικής οικογένειας του 3ου Γυμνασίου, αλλά και στα μύχια της συνείδησής μας, ο επανακλεγείς Υποδιευθυντής Τσάνης Βαγγέλης έχει κερδίσει επάξια μια ξεχωριστή θέση. Έχοντας την ικανότητα να συνδιαλέγεται με πρόσωπα και καταστάσεις, ν΄ ακούει τους πάντες με ιώβεια υπομονή, χωρίς να φθείρεται από τη σκουριά των πρόσκαιρων επιδιώξεων, με τα χαρίσματα της απλότητας, της δικαιοσύνης, του πηγαίου χιούμορ, αλλά και την αγάπη προς το 3ο Γυμνάσιο, τιμά – τόσα χρόνια – τον θεσμικό του ρόλο και αποτελεί τη “ψυχή” του Σχολείου. Άνθρωπος με ανεπτυγμένη στο έπακρο την αίσθηση αλληλεγύης και με πηγαία συναισθήματα για τη ζωή και τον συνάνθρωπο, ξέρει να δίνει απλόχερα και να συνδράμει πρόθυμα, να στηρίζει και να ενθαρρύνει, να συμβουλεύει και να καθοδηγεί κάθε μαθητή αλλά και συνάδελφο που αντιμετωπίζει εργασιακά και προσωπικά προβλήματα. Μεθοδικότητα, φιλότιμο, ευσυνειδησία, σταράτα και καθαρά λόγια, δυναμικά και έντιμα έργα, κοφτερή σκέψη, αίσθημα ευθύνης. Αυτά είναι μερικά από τα πολύτιμα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του που συνέβαλαν ώστε να εκλεγεί ξανά από το Σύλλογο Διδασκόντων. Συγκινημένος ο ίδιος – αν και προσπαθούσε να μην το δείξει – ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους συναδέλφους για την συνεργασία των πέντε τελευταίων ετών και για την τιμή που του έκαναν να τον εμπιστευτούν ξανά την καίρια θέση του Υποδιευθυντή του Γυμνασίου, ζητώντας παράλληλα ειλικρινή συγγνώμη αν πίκρανε ή στεναχώρησε κάποιους όλο αυτά τα χρόνια.

Print Friendly, PDF & Email