Εθελοντική Ομάδα – Δενδροφύτευση

dendrofyteysh

Φυτεύουμε ένα δέντρο για το Μέλλον μας – “Αγαπάμε ότι μας δίνει Ζωή”
Το Γυμνάσιό μας σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας, το Δασαρχείο και μαθητές των σχολείων του Δήμου, υποδέχτηκε την Άνοιξη φυτεύοντας δέντρα στην πλαγιά του λόφου Φιλίππειου το Σάββατο 21 Μαρτίου .

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση των δημοτών και κυρίως των μαθητών για την προστασία του περιβάλλοντος. Η εθελοντική ομάδα του Σχολείου μας αποτελούνταν από την Διευθύντρια μας κ.Πισμίση Ελένη και τους εξής μαθητές: Νικολαίδη Νίκο, Δάρτση Ελευθερία, Μήτσκα Ιφιγένεια, Μήτσκα Χριστίνα, Ντιμτσούδη Στέλλα, Παπανικολάου Γεωργία, Πορφυριάδου Σοφία, Φιλιπποπούλου Αλίκη, Χυτούδη Γρηγορία και Ψαθά Άννα.
Μαζί τους άνθρωποι της διπλανής πόρτας, απλοί πολίτες, που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν το καλό του τόπου τους, πρόσχαροι, με το χαμόγελο στα χείλη, και τη διάθεση να συμμετάσχουν σ΄ έναν όμορφο σκοπό

Συγχαρητήρια σε όλους!

Ανήμερα της εθνικής εορτής καιυΥπό καταρρακτώδη βροχή, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου, δυστυχώς μόνο για τον άξιο σημαιοφόρο του Γυμνασίου μας και τους λαμπρούς παραστάτες του, καθώς ακυρώθηκε το πέρασμα των τμημάτων κοριτσιών και αγοριών των σχολείων. Το άγημα της Σημαίας συνόδευσε ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Βαλιέρος Νικόλαος.

Print Friendly, PDF & Email