Δωρεές Γονέων

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου μας, ευχαριστούν θερμά γονείς μαθητών για τις αφιλοκερδείς δωρεές τους στο σχολείο μας. Πιο συγκεκριμένα:

1) Δεχθήκαμε μία απρόσμενη όσο και συγκινητική δωρεά από τον κο. Μπαφαλούκο Βασίλειο. Ο γνωστός Ιατρός αποφάσισε να μας δωρίσει μία πλήρως εξοπλισμένη κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή για τις ανάγκες του σχολείου μας. Στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η πατρίδα μας και κυρίως η παιδεία μας, τέτοιες ενέργειες είναι άξιες επαίνου. Ευχαριστούμε από καρδιάς. Οποιαδήποτε συνδρομή στο εκπαιδευτικό έργο είναι ευπρόσδεκτη καθώς οι υποδομές του σχολείου βελτιώνονται και η παρεχόμενη εκπαίδευση αναβαθμίζεται. Ως ελάχιστη χειρονομία αναγνώρισης της ευγενικής του προσφοράς, η Διεύθυνση του Σχολείου απένειμε ευχαριστήρια επιστολή προς τον ίδιο, η οποία δόθηκε στα τρία του παιδιά, Θεόδωρο, Λυδία και Νικόλαο που φοιτούν στο Γυμνάσιο μας.

2) Ευχαριστούμε από καρδιάς την κυρία Θεμελή Μηνοδώρα, μητέρα του μαθητή μας Τοψή Ευάγγελου, για την γενναιόδωρη δωρεά μιας ζυγαριάς ακριβείας στο σχολείο μας! Η ζυγαριά που είναι χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των καθηγητών Φυσικής Αγωγής Σερέτη Θεολόγου και Βαλιέρου Νίκου (και όχι μόνο), θα αντικαταστήσει την προηγούμενη ζυγαριά που τέθηκε εκτός λειτουργίας πριν λίγο διάστημα και εξυπηρετούσε το Γυμνάσιο μας επί σειρά πολλών ετών. Ήταν μια ακόμα συγκινητική χειρονομία, που μας γέμισε με χαρά και αισιοδοξία!

1.jpg
2.jpg
3.jpg

Print Friendly, PDF & Email