Διδακτική επίσκεψη στα 3 – 5 Πηγάδια Νάουσας

Πραγματοποιήθηκε για μια ακόμα χρονιά, η θεσμοθετημένη διδακτική επίσκεψη στο Χιονοδρομικό Κέντρο των 3-5 πηγαδίων Νάουσας. Η εκπαιδευτική εκδρομή έλαβε χώρα στις 5 Φεβρουαρίου στα πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής, με στόχο την γνωριμία των μαθητών με τα χειμερινά σπόρ και τη βίωση των συναισθημάτων της άσκησης και της αναψυχής στη χιονισμένη φύση.
Η αποστολή του 3ου Γυμνασίου με 5 λεωφορεία, έφτασε νωρίς το πρωί στη βάση του χιονοδρομικού και αφού δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις από τον αρχηγό της εκδρομής, καθηγητή Σερέτη Θεολόγο, οι μαθητές, προμηθευμένοι με τον απαραίτητο εξοπλισμό και εφόδια το θάρρος και τον ενθουσιασμό τους, ξεχύθηκαν στο χιονισμένο βουνό.
Οι δράσεις πολλές, εκμάθηση σκι, ενοικιάσεις ελκήθρων, περιηγήσεις στα οριοθετημένα μονοπάτια, ανάβαση με τους αναβατήρες στην κορυφή του Χιονοδρομικού, όπου οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την μοναδική θέα της πεδιάδας της Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και τα όρη Βέρμιο, Πιέρια, Βόρα, Όλυμπο, Τζένα και Πάικο, αλλά και ο καθιερωμένος εξοντωτικός χιονοπόλεμος.
Ακολούθησαν τα ζεστά ροφήματα στο σαλέ και στο μπιστρό, αλλά και γεύμα στο γραφικό εστιατόριο μέχρι αργά το μεσημέρι όταν έφτασε και η ώρα της επιστροφής.
Το τέλος της Διδακτικής Επίσκεψης βρήκε τους μαθητές αλλά και τους συνοδούς καθηγητές εξουθενωμένους αλλά και συνάμα ενθουσιασμένους από την επιτυχία της ολοήμερης Εκπαιδευτικής Εκδρομής, η οποία θα μείνει σίγουρα αξέχαστη στην μνήμη όλων, μέχρι την επόμενη!

1TriaPentePigadia.jpg
2TriaPentePigadia.jpg
3TriaPentePigadia.jpg
4TriaPentePigadia.jpg
5TriaPentePigadia.jpg
6TriaPentePigadia.jpg
7TriaPentePigadia.jpg
8TriaPentePigadia.jpg
9TriaPentePigadia.jpg
10TriaPentePigadia.jpg
11TriaPentePigadia.jpg
12TriaPentePigadia.jpg
13TriaPentePigadia.jpg
14TriaPentePigadia.jpg
15TriaPentePigadia.jpg
16TriaPentePigadia.jpg
17TriaPentePigadia.jpg
18TriaPentePigadia.jpg
19TriaPentePigadia.jpg
20TriaPentePigadia.jpg
21TriaPentePigadia.jpg
22TriaPentePigadia.jpg

Ευχαριστούμε θερμά τον Θεολόγο Σερέτη. Πραγματικός αρχηγός, αλλά και κάτι παραπάνω. Οργανωτής, φωτογράφος, πρώτες βοήθειες, όλα αυτός δίχως υπερβολή. Χωρίς τη δική του καθοριστική συμβολή η εκδρομή απλώς δεν θα γινόταν.

16TriaPentePigadia.jpg
FysikiAgwgi_02_12_2014_5.jpg
Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του 3ου Γυμνασίου Θεολόγος Σερέτης

 

Print Friendly, PDF & Email