Διδακτική επίσκεψη στο ΝΟΗΣΙΣ

Οι μαθητές της Β΄και Γ’ Γυμνασίου, στο πλαίσιο Διδακτικής Επίσκεψης, ξεναγήθηκαν στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ και στις εξαιρετικές εκθέσεις που φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του και βοηθούν στον πειραματισμό και την καλύτερη κατανόηση των φυσικών φαινομένων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι μαθητές και οι μαθήτριες περιηγήθηκαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου και στην άκρως ενδιαφέρουσα έκθεση «Νίκολα Τέσλα – Ο άνθρωπος που εφηύρε το μέλλον» και στη συνέχεια παρακολούθησαν μιά χρήσιμη προβολή ταινίας στο πλανητάριο σχετική με τους πλανήτες και τους “εξωγήινους κόσμους” (Για χιλιάδες χρόνια πιστεύαμε ότι είμαστε το κέντρο του σύμπαντος. Χάρη στην περιέργεια, τη φαντασία και την ευρηματικότητά μας, γνωρίζουμε τώρα, ότι πλανήτες σαν τη Γη δεν είναι κάτι ξεχωριστό στο σύμπαν. Με τη βοήθεια των ισχυρότερων τηλεσκοπίων μας, μπορούμε να ερευνούμε όλο και περισσότερο το σύμπαν. Μία τεράστια ποικιλία διαφορετικών κόσμων υπάρχει εκεί έξω, που περιμένουν να τους ανακαλύψουμε).

Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου μας καθώς και οι μαθητές και οι μαθήτριες ευχαριστούν τους υπεύθυνους και τις υπεύθυνες υπαλλήλους του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Τεχνολογικού Πάρκου «Νόησις» για την ξενάγηση και την περιήγηση.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
Print Friendly, PDF & Email