Διανομή βιβλίων

Σήμερα, μαζί με τον Aγιασμό, μοιράστηκαν και τα βιβλία, τα οποία ήταν ήδη έτοιμα (συσκευασμένα σε σακούλες ανά τάξη) από το καλοκαίρι.  Την κοπιώδη αυτή εργασία είχε αναλάβει μιά εθελοντική ομάδα μαθητών/τριών του Γυμνασίου μας, υπό την καθοδήγηση του κ. Βουτσά Χαράλαμπου. Όλοι μαζί τακτοποίησαν, συσκεύασαν και ταξινόμησαν τα εκατοντάδες βιβλία της καινούργιας σχολικής χρονιάς .
Κι ενώ οι συμμαθητές τους ξεκουράζονταν, τα φιλότιμα παιδιά δούλεψαν σκληρά, στην κοπιώδη αυτή διαδικασία, αποσπώντας τα συγχαρητήρια της Διευθύντριας κ. Πισμίση Ελένης και όλου του συλλόγου των Διδασκόντων. Η εθελοντική ομάδα αποτελούνταν από τους εξής: Κουλούδη Ηλία, Σετσίδου Σουζάννα, Σερέτη Σταυρούλα,Πορφυριάδου Σοφία, Γκιζτιμούδη Σουλτάνα, Γκιζτιμούδη Ισίδωρο, Σταυρακάκη Στέφανο, Παπαχριστούδη Ιωάννη, Τζίτζικα Νικόλαο,Στεργιοπούλου Παναγιώτα, Στεργιόπουλο Στυλιανό, Στεργιόπουλο Περικλή.
Χάρη σε όλους αυτούς λοιπόν, οι μαθητές, σήμερα, σε ελάχιστο χρόνο, προμηθεύτηκαν τα “όπλα τους” για την καινούργια χρονιά υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Βουτσά Χ., Λάιου Α., Μορίδη Δ. και Χαχούδη Σ. οι οποίοι συντόνησαν τη διαδικασία.

Print Friendly, PDF & Email