Γιατί στο δόσιμο βρίσκεται η ανταμοιβή

Απίστευτο και ταυτόχρονα μαγικό ήταν το αποτέλεσμα του Χριστουγεννιάτικου Bazaar του σχολείου μας, που με τη συνδρομή των εκπαιδευτικών, μαθητών/τριών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου έλαβε χώρα πριν λίγο διάστημα.
Οι μαθητές/τριες, ο Σύλλογος Διδασκόντων και πολλοί γονείς ανταποκρίθηκαν πέρα από κάθε προσδοκία. Έτσι μέρος του ποσού μου μαζεύτηκε, δόθηκε, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Φωτοπούλου Διονυσία, στο ίδρυμα Παιδικής Προστασίας “Παναγία η Οδηγήτρια” που φιλοξενεί ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών. Ενισχύθηκε έμπρακτα το πολυσχιδές έργο του Ιδρύματος που εδώ και δεκαετίες φιλοξενεί δεκάδες παιδιά με σοβαρά οικογενειακά προβλήματα. Τα υπόλοιπα χρήματα θα διατεθούν στις πολλαπλές ανάγκες του σχολείου μας και των μαθητών του.
Ένα τεράστιο μπράβο στον κόσμο που ανταποκρίθηκε για ν’ αποδείξει για μια ακόμα φορά, πως ο Έλληνας, όσο πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα, τόσο πιο πολύ στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Αν έχουμε σε κάτι πλεόνασμα, είναι η καρδιά και η ψυχή μας. Και το πιο σημαντικό είναι όταν δίνεις από το έλλειμμα και όχι από το περίσσευμα γιατί πραγματικά στο δόσιμο βρίσκεται η ανταμοιβή.

Print Friendly, PDF & Email