Αγώνες Επιχειρηματολογίας και Αυθόρμητου Λόγου

Την Πέμπτη 08 Μαρτίου το 3ο Γυμνάσιο έβαλε τα καλά του για να υποδεχθεί πάνω από εκατό  μαθητές-τριες απ’ όλα τα Γυμνάσια του Νομού που συμμετείχαν στη διεξαγωγή των Αγώνων Επιχειρηματολογίας και Αυθόρμητου Λόγου 2018.

Πρόκειται για τα ρητορικά αγωνίσματα που ενεργοποιούν περισσότερο την ευρηματικότητα, τη φαντασία και τον συναισθηματισμό των παιδιών. Σε κλίμα φιλίας και άμιλλας τα παιδιά και οι καθηγητές γνωρίστηκαν μεταξύ τους και αγωνίστηκαν, απολαμβάνοντας τη δύναμη και τη μαγεία του λόγου καθώς και τις απέραντες δυνατότητες που διαθέτει η εφηβική ψυχή.

Παρακολουθήσαμε μια εξαιρετική διοργάνωση σε ένα ζεστό κλίμα που άφησε σε εκπαιδευτικούς και παιδιά τις καλύτερες εντυπώσεις!

Θερμά συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή του 3ου Γυμνασίου για την υποδοχή και φιλοξενία όλων!

 

Ακολουθεί ευχαριστήρια επιστολή του Δντη Δβθμιας Εκπσης Πελλας κ. Μπαχαράκη Θωμά:

Ευχαριστήρια επιστολή

Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας ευχαριστεί θερμά τη Διευθύντρια και τους κάτωθι εκπαιδευτικούς του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών για τη φιλοξενία των Αγώνων Επιχειρηματολογίας και Αυθόρμητου Λόγου, που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 08-03-2018:

ΧΛΑΠΟΥΤΑΚΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
ΒΑΚΑΛΗ ΣΟΦΙΑ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ
ΛΙΑΛΙΟΥ ΑΝΝΑ
ΜΑΛΑΔΑΚΗ ΝΙΚΗ
ΜΗΤΚΟΥΔΗ ΑΝΘΟΥΛΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΕΛΙΔΟΥ ΩΡΑΙΟΖΗΛΗ
ΤΣΑΒΕΛΗ ΔΑΦΝΗ
ΤΣΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ

Η συμβολή σας υπήρξε πολύτιμη για την επιτυχή διεξαγωγή των Αγώνων
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους παρακάτω μαθητές του σχολείου για την εθελοντική τους εργασία και την πολύτιμη αρωγή τους:

ΓΚΑΒΑΝΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΟΥΔΗ ΧΡΗΣΤΟ, ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΟΥΔΗ ΡΑΦΑΗΛΙΑ, ΖΑΪΚΟ ΤΡΥΦΩΝΑ, ΖΟΡΜΠΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΚΟΥΛΟΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥΑΡΕΤΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΣΥΜΕΛΑ, ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ ΙΩΣΗΦ, ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΧΑΜΑΛΙΔΟΥ ΕΡΙΦΥΛΗ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΧΑΡΑΚΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΠΕ12.05

 

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg

Print Friendly, PDF & Email