Αγιασμός νέας σχολικής χρονιάς 2018-19

Άρχισε σήμερα, με τον καθιερωμένο αγιασμό από τους Ιερείς της ενορίας μας, Πατέρες Κυριακό και Απόστολο Χατζηδήμου και τη διανομή των βιβλίων η νέα σχολική χρονιά, γεμάτη με όμορφες προσδοκίες, όνειρα και επιθυμία για έργο και αληθινή πρόοδο!
Τον αγιασμό τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Γιαννιτσών με καθ’ ύλην αρμοδιότητες της Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων καθώς επίσης και της Διοίκησης – Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Κουτσοκώστα Ζωή, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ.Φωτοπούλου Διονυσία και σύσσωμο το Δ.Σ. καθώς και πλήθος γονέων.
Παντού χαμόγελα, αγκαλιές , πειράγματα, κέφι αλλά και απουσίες, όπως των περσινών μαθητών-τριών της γ’ τάξης που άπλωσαν τα φτερά τους για το Λύκειο!
Αρχίζουμε λοιπόν έναν νέο κύκλο μαθημάτων με όρεξη για δουλειά και με την επιθυμία να γεμίσουμε τις ψυχές και το μυαλό μας με εμπειρίες και γνώσεις.
Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στα πρωτάκια μας, τα οποία και υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά, με την αγκαλιά και την καρδιά μας ανοιχτή! Καλώς ήλθατε στο δεύτερο σπίτι σας, στο 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών! Απ’ δω και πέρα οι καθηγητές-τριες θα είναι οι δεύτεροι γονείς σας.

Μετά τον Αγιασμό μοιράστηκαν τα βιβλία στα παιδιά και δόθηκε πρόγραμμα μαθημάτων για την επόμενη μέρα.

Ευχόμαστε στους μαθητές μας «Καλή πρόοδο» και σε όλους μας «Καλή σχολική χρονιά» και υγεία!

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
Print Friendly, PDF & Email