Έκθεση Τεχνολογίας

Έκθεση Tεχνολογίας πραγματοποίησαν σήμερα οι μαθητές-τριες του σχολείου μας, στην οποία παρουσιάστηκαν έργα, κατασκευές και εργασίες των μαθητών των σχολείων με μακέτες. Τα έργα είχαν στηθεί κατάλληλα και στους δύο ορόφους του σχολείου και οι μαθητές υποδέχονταν γονείς και εκπαιδευτικούς μπροστά από τα δημιουργήματα τους.
Στη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης, που για πρώτη φορά λειτούργησε απογευματινές ώρες, έγινε και ολοκληρωμένη παρουσίαση των κατασκευών των παιδιών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου.
Διοργανώτρια της έκθεσης ήταν η καθηγήτρια κ.Τσαβέλη Δάφνη, η οποία σε σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: «Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η οργάνωση της έκθεσης Τεχνολογίας των παιδιών μας που απεικονίζει τις προσπάθειες τους στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας. To συγκεκριμένο μάθημα διαδραματίζει έναν σημαντικότατο παιδαγωγικό ρόλο καθώς προσφέρει ευκαιρίες ανάδειξης της πολλαπλής νοημοσύνης. Δηλαδή, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές να αξιοποιήσουν τις επιμέρους κλίσεις, τα ενδιαφέροντα, τις εμπειρίες και τις δεξιότητές τους. Συγχαρητήρια σε όλους!”

Print Friendly
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page